Januarslipp for «No More Heroes 2»

Den blodige oppfølgeren kommer på nyåret, med 50 bosskamper, meningsfulle sideoppdrag og kanskje til og med Wii MotionPlus-støtte.

26. august 2009 11:57

Ubisoft bekrefter at spillet slippes i januar, etter at de første opplysningene om det begynte å sive ut fra den offisielle spillnettsiden.

For der, på nettsiden, foregår det en konkurranse der det beste t-skjortedesignet myntet på spillets hovedperson, Travis Touchdown, skal kåres.

LAG T-SKJORTE TIL TRAVIS

Det er spillskaperen Suda 51 som kårer vinneren.

Om du har kreative evner kan du notere deg at konkurransen avrundes 10. september.

«No More Heroes 2: Desperate Struggle» finner Travis rangert nederst på listen over snikmordere tilknyttet United Assassins Association.

Og nok en gang må han kverke seg til topps, som da forgjengeren inntok Wii i mars 2008.

Se også: Skjermbilder fra «No More Heroes 2».

Utvikleren Suda 51, eller Goichi Suda som han egentlig heter, snakket tidligere i år med Eurogamer om muligheten om at vi i Europa kanskje får to utgaver av spillet, en litt snillere og en med full pupp-vold.

Han har også ytret ønske om å få til støtte for Wii MotionPlus, som du ser og hører i videoklippet nederst i saken, og lover røffere boss-kamper (hele 50 av dem, mot 10 i det første spillet) og mer spennende sideoppdrag som er flettet inn i hovedhistorien av spillet.

Det spørs om dette blir det siste NMH til Wii, for i et intervju med bladet Edge sier han at teamet hans er på utkikk etter nye utfordringer, på nye plattformer.

«No More Heroes 2: Desperate Struggle» slippes til Wii i januar.

Se intervju med Suda 51 der han forteller om oppfølgeren (blant annet om MotionPlus-ønsket):

XBox 360 | Playstation 3 | Nintendo Wii
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3