Innrømmer at «Cities Skylines II» ikke kjører veldig bra

Utsetter likevel ikke PC-versjonen.

17. oktober 2023 11:11

(PressFire.no): Utvikler Paradox Interactive skulle etter planen gi ut «Cities Skylines II» til PC og konsoller neste uke, men har nå utsatt konsollversjonen til våren neste år.

PC-versjonen vil derimot bli utgitt som planlagt, men nå advarer Paradox om at spillet kanskje ikke vil kjøre så bra som folk håper. Dette kommer etter at selskapet plutselig økte kravene til hvilke PC-deler du må ha for å kjøre spillet for litt siden.

– Vi har fått med oss bekymringene for hvordan spillet kjører, spesielt etter at vi økte minimumskravene, skriver selskapet på sitt offisielle forum.

– «Cities Skylines II» er en nestegenerasjonstittel, og det stiller naturligvis visse krav til maskinvaren. Når det er sagt, selv om teamet vårt har jobbet utrettelig for å levere den best mulige opplevelsen, har vi ikke nådd det målet vi hadde satt oss.

Innrømmelsen har, ikke uventet, skapt ytterligere bekymringer i det offisielle forumet, der flere nå lurer på om utviklerne haster ut et uferdig spill. Paradox skriver derimot at de mener at å gi ut spillet, til tross for at spillere kanskje vil ha trøbbel med å kjøre det.

– I lys av dette mener vi likevel at det er best for prosjektet på lang sikt å lansere det nå. Vi er stolte av det unike gameplayet og de unike funksjonene i Cities: Skylines II, og vi er overbevist om at det vil gi deg en flott opplevelse som du vil like.

Samtidig kommer også nyheten om at oppfølgeren til det populære byggespillet dropper Steam Workshop til å håndtere modifiseringer av spillet, men heller går for en egen løsning. Dette vil la konsollspillerne ta del i moddingen, ifølge Paradox.

https://www.youtube.com/watch?v=MX9YWu5wkGg

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3