I 18 måneder har de leita etter dem, og plutselig dukket denne opp

6. januar 2017 11:49

(PressFire.no): De siste atten månedene har spillere i romsimulatoren «Elite: Dangerous» vært på sporet av utenomjordisk og intelligent liv.

Det er lenge siden noen fant tegn på liv i spillet – og har ikke bare brukt mye tid på tolke et rart signal i verdensrommet, men også klart å spore liv på en planet.

Vår egen «Elite»-entusiast Jørgen Kirksæther skreiv om hvordan pilgrimsferden for å se på de rare utenomjordiske tingene gikk (det gikk ikke så bra).

Plutselig - ut av mørket

Men nå har spillere begynt å møte på romskip, og Xbox One-spilleren DP Sayre har lagt ut en video fra hvordan møtet utspilte seg.

I videoen kan du se hvordan noe går galt idet skipet befinner seg i svært høy hastighet og reisen tar en uventet vending.

Plutselig forsvinner strømmen fra hele skipet, og det driver rundt i verdensrommet. Bakfra kommer det et skip som nærmest er formet som en slags blomst.

Når skipet har stoppet, ser det ut til å kommunisere med lys og lyd før det forsvinner igjen.

Thargoids?

Mest sannsynligvis er dette snakk om såkalte Thargoids, som har vært utenomjordiske vesener i de tidligere «Elite»-spillene.

De er også kjent for å være ganske voldelige, men foreløpig har de ikke gått til angrep.

«Elite: Dangerous» er ute til pc og XBox One, og kommer til PlayStation 4 i løpet av andre kvartal 2017.

Se videoen av møtet her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3