Hypp på din egen «World of Warcraft»-server?

Nå har du sjansen til å kjøpe en.

25. januar 2012 11:20

(PressFire.no): Den 23. november 2004 ble dørene åpnet for en ny verden – da ønsket Blizzard Entertainment offisielt spillere inn i Azeroth og «World of Warcraft» for første gang.

Siden da har spillet blitt bygget ut med tre utvidelsespakker og millioner har besøkt onlinerollespillet som i ettertid har fått æren for å introdusere sjangeren for massene. En fjerde utvidelsespakke, kalt «Mists of Pandaria» har blitt avduket, men ikke fått en utgivelsesdato.

Alt spillerne har foretatt seg i spillet har naturligvis foregått på store servere, og nå gir Blizzard spillerne muligheten til å sikre seg en del av spillhistorien ved å kjøpe en pensjonert «World of Warcraft»-server. Serverene byttes hele tiden ut med nye systemer med nyere og bedre teknologi.

Serverne stammer fra den europeiske infrastrukturen og har blitt lagt ut for auksjon på ebay.

I skrivende stund er det 347 servere for salg. Navnet på serveren er også lagt ut, slik at det er mulig å sikre seg en server man kanskje har et forhold til.

Auksjonene starter på 100 dollar og vil foregå frem til 30. januar. Pengene vil gå til St. Judes Children’s Research Hospital, som skal være verdensledende innen kreftforskning og bekjemping av andre dødelige sykdommer.

Dette er ikke første gang Blizzard Entertainment auksjonerer bort «World of Warcraft»-servere. I oktober 2011 gikk 2000 servere under auksjonshammeren på ebay.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3