Hva med en bærbar Nintendo 64?

Hyperkin-prototype lekket på nettet av ansatt, som sier selskapet «ikke bør stole på meg».

14. desember 2017 13:03
Fra Ramon «Nicola Tesla» Navos-Moral
sin Facebook-side.

(PressFire.no): Hyperkin står bak en del bærbare spillmaskine, som SupaBoy S Portable Pockey Console – en maskin som spiller Super Nintendo-spill på farta.

Nå viser de seg at de også holder på å fikle litt med en bærbar Nintendo 64, etter at bilder av prototypen ble lagt ut i sosiale medier av «Senior Account Manager» Ramon Navos-Moral i selskapet.

Maskina er rett og slett en Nintendo 64-kontroller med innebygd maskin og en liten skjerm på toppen. Designet er langt fra ferdig, skal vi tro kilden, men konseptet fungerer visstnok helt fint.

Ramon «Stephen Hawking» Navos-Moral er nok neppe den smarteste kniven i pølsa som lekket disse bildene. På Facebook skryter han av å ha knipset bildene, og at han ikke har signert en kontrakt for å dele de.

- De burde ikke stole på meg, skriver «Albert Einstein» Navos-Moral, og sier han legger ut bildene for å skape press på selskapet slik at de skal gi ut maskina.

- Enten så stoler de på meg her, eller så får jeg sparken. Bra de glemte fortrolighetserklæringen (NDA-en) på denne.

Han har vel neppe jobb så lenge, for Hyperkin sier til NintendoLife at de skal håndtere «Isaac Newton» Navos-Mora for å ha delt bildene på nettet. Samtidig sier de at prototypen er ekte, men at det slett ikke er sikkert at den kommer ut.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3