«Hyper Scape» er Ubisofts urbane Battle Royale-spill

Med powerups og Twitch-integrering.

3. juli 2020 00:08

(PressFire.no): Ubisoft har avslørt et kommende Battle Royale-spill, som setter hundre spillere mot hverandre i et urbant kart, kalt «Hyper Scape» - som skal være gratis å spille.

Kartet er en stor by hvor du skal løpe rundt på toppen av hus eller inne i større bygninger, og de høye bygningene blir fremhevet som et av spillets store salgspunkter.

Ifølge Ubisoft vil kartet også kunne påvirkes til en viss grad av Twitch-seere, som via chatten kan stemme på såkalte «events» - perioder hvor reglene endres. For eksempel vil det i en kort periode kunne bli mindre tyngdekraft, eller evig med skudd til alle.

Som i andre lignende spill vil du droppe inn hvor du vil på kartet, som så krymper til det bare er en liten plass igjen – og tar skade utenfor det markerte området.

Det er ikke nødvendigvis sistemann som lever som vinner. I stedet avsluttes hver runde (når kartet er lite nok) med at en krone dukker opp. Greier du eller laget ditt å holde på denne i 45 sekunder er seieren din, eller om dere knerter resten av alle spillerne da.

Du plukker opp våpen rundt omkring, og har også mulighet til å ha to «hacks» som gir deg spesialkrefter – som å kunne hoppe mye lengre eller et kraftigere nærkontaktsangrep.

Finner du like våpen eller «hacks» som du allerede har, kan du bruke disse til å oppgradere utstyret ditt, for eksempel mer kapasitet i våpenet eller skade.

Skulle du stryke med i spillets lagmodus, så er du ikke nødvendigvis ute. Du kan fortsatt løpe rundt og se hva som foregår – og skulle laget ditt greie å knerte en fiende vil du kunne komme tilbake.

Spillet skal komme til PlayStation 4, Xbox One / Series X og pc. En «technical test» er tilgjengelig å prøve nå på pc, og skal gå til 7. juli.


Deprecated: preg_match(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /var/www/production/pf23/artikkel.php on line 401
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3