Annonse
Annonse
Hvordan ville «Wolfenstein» sett ut i «Little Big Planet 2»?
Svaret får du servert i denne videoen.
No items found.
10. December 2010, 08:17

Det er bare noen få uker til «Little Big Planet 2» lanseres, spillet som opprinnelig skulle ut før jul men som ble utsatt til starten av 2011 i stedet. Og denne uken havnet gratisspillet «Sackboy’s Prehistoric Moves» på PlayStation Store.

Dette er en slags prolog bestående av ti brett – og samtidig en oppfordring fra Sony om å få deg til å teste Move-kontrollerne som ble lansert denne høsten.

Spillet er satt sammen som en enkeltstående opplevelse myntet på to spillere. Den ene med Move-kontrolleren, som du bruker til å lede vei, skru på brytere og lignende, den andre spilleren styrer Sackboy på vanlig måte – altså med PS3-håndkontrolleren.

«Sackboy’s Prehistoric Moves» er tilgjengelig for PlayStation Plus-medlemmer denne uken, som en gratis, nedlastbar julegave, men havner på PlayStation Store i neste uke (der spillet vil koste omtrent en femtilapp). Dessuten blir spillet inkludert når «LBP 2» lanseres om noen uker.

Som du sikkert allerede vet; «Little Big Planet 2» vil inneholde langt flere verktøy i skape-modus enn du husker fra forgjengeren. Grafikk- og fysikkmotoren er i tillegg rustet opp, og resultatet av dette er at du allerede på lansering kan forvente å finne mange fantastiske kreasjoner i form av spill som andre har lagd i «LBP 2».

Den pågående betaen har allerede vist oss flere eksempler på dette.

En sjarmerende video som nylig dukket opp på YouTube, viser hvordan det klassiske 3D-skytespillet «Wolfenstein» er gjenskapt av en bruker som kaller seg Raphael. Denne filmsnutten ser du her:

«Little Big Planet 2» lanseres eksklusivt til PlayStation 3 i januar. «Sackboy’s Prehistoric Moves» er nå tilgjengelig for PlayStation Plus-medlemmer, og er gratis. Neste uke havner den på PlayStation Store for regulært salg, og da med en pris på cirka femtilappen.

Annonse
Ansvarlig redaktør: Jarle Hrafn Grindhaug
Redaksjonssjef: Erik Fossum