Hvordan bli utestengt fra LIVE i 7989 år?

Microsofts LIVE-regler er ikke til å misforstå på enkelte områder som dreier seg om bruk som kan fremstå krenkende mot andre LIVE-brukere.

19. april 2010 13:39

«UNO» har blitt en favoritt på Xbox 360, og er en av titlene som fortsatt figurerer på oversiktene over de mest populære Live Arcade-titlene.

Det er et spill som passer perfekt til sløy, tilbakelent onlinekniving mot andre spillere – både i konkurranser mot de som har kamera og de som foretrekker en mindre personlig duell. Du kan nemlig enten velge å illustrere deg selv med Avataren din eller si hei til hele verden gjennom å skru på Xbox LIVE Vision-kameraet.

Kotaku, via NeoGAF, har funnet en morsom tråd hos det offisielle Xbox-forumet der en far er på jakt etter forklaringer etter at sønnen hans har mottatt den strengeste straffen av dem alle: Han er utestengt fra LIVE til år 9999! 31. desember 9999, for å være helt presis.

Bilder sier i dette tilfellet mer enn tusen ord. Levende bilder sier tydeligvis enda mer, skal vi tolke svaret han fikk fra offisielt hold…

(Klikk på bildet under for å lese spørsmål og svar).
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3