Hvor ofte kjører du heisen i «Tiny Tower»?

Spillet kan slå seg på brystet med gode spillertall.

9. januar 2012 10:19

(PressFire.no): «Tiny Tower» har sakte, men sikkert, blitt en av de farsottene som har spredd seg på iOS-plattformen (og senere også på Android) de siste årene.

I spillet kjører du rett og slett heisen i en stor bygning, og slipper av beboerne i riktig etasje. Etter hvert får du grunker nok til å bygge nye etasjer, med nye butikker i som beborne skal jobbe i.

Små morsomheter, som en egen Facebook-klone for de små innbyggerne og festlige varianter av ekte butikker, spriter opp spillet – som nå har en eventyrlig suksess på mobil-plattformene.

Ian March, mannen bak spillet, kan på Twitter avsløre at spillet nå har passert over én million brukere i måneden, og hele ti millioner spilløkter hver eneste dag.

Et annet spill av samme fyr, «Sky Burger», har også okay tall å skilte til; over 11 millioner nedlastninger, uten noen form for promotering. «Sky Burger» har visstnok mellom 10 000 og 30 000 nedlastninger hver eneste dag.

Du kan velge å kjøpe in-game-valuta med ekte mynt også, noe som gjør at du tidligere kan oppgradere og bygge på minitårnet ditt – så det kan virke som om Mr. March kanskje har mye klirring i pungen for tida.

Om det er lov å si.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3