Hvilke spill er essensielle for nye gamere?

Kitt fra Spelledåsene joiner oss for å snakke litt om hva som er viktige spill å få med seg for relativt nye spillere.

21. mai 2020 12:50

(PressFire.no): Vi som har spilt i alle år tar det for gitt å ha en viss oversikt over hva som kommer ut, hva som er bra, og hva som kan skippes. Men for folk som nylig har kommet inn i hobbyen er det ikke nødvendigvis så enkelt.

Vi fikk med oss Kitt Granholt fra podkasten Spelledåsene som i den siste tiden har hatt det gøy med å «catche opp» på en rekke spillserier hun ikke har prøvd før. Det ledet oss inn i en diskusjon om hva nye gamere absolutt burde sjekke ut nå i 2020. Hør showet for å finne ut hvilke spill som dukka opp i den praten!

Men snakk om å ha en blindsone, det har vi når det gjelder e-sport. Derfor blir Erik Fossum fra PressFire med for å forklare alt dramaet rundt Norges E-Sportforbund.

Siden Erik er en sadist har han også med seg ukas Topp 5-liste, som var en liste med spillfakta som får oss til å føle oss eldre enn noensinne. Du kan også sjekke ut artikkelen hans om nettopp det, men vi advarer: Det er deprimerende lesning!

I nyhetene snakker vi om introduksjonen av Denuvo i «Doom Eternal», et nytt «Paper Mario» og mye mer! Vi koste oss veldig i denne ukas episode, og vi håper dere koser dere med den også!

Spesiell takk til James Austin Johnson for sin fantastiske Trump-etterligning.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3