Hvem får Rooney selskap av på «FIFA 12»-coveret?

Hint: Han er en av Arsène Wengers mest betrodde.

29. juli 2011 15:02

At Wayne Rooney igjen har fått jobben som posterboy til EA Sports' årlige fotballspill, er ikke overraskende. Den rollen har han tross alt hatt seks ganger før. Selv ikke en slem sexskandale i fjor (og en kontroversiell hårtransplantasjon denne sommeren) hindrer Manchester United-spissen fra å bli cover-pryd. Igjen.

Nå har Arsenals Jack Wilshere twittret at han også skal figurere på omslaget, sammen med Rooney denne høsten.

«FIFA 12»-coveret med 19 år gamle Wilshere og Rooney blir å finne i Skandinavia, England, Irland og Midt-Østen. The Gaming Liberty har snust opp det ferdige coveret med de to engelske landslagsspillerne.

Jack Wilshere fikk sitt store gjennombrudd i fjor, og ble både stemt frem som vinneren av PFA Young Player of the Year, endte opp på PFA Team of the Year og ble dessuten kåret som Arsenals aller beste spiller i 2010/11-sesongen. 11. august 2010 fikk han sin første landskamp for England, da han entret banen i det 83. minutt i vennskapskampen mot Ungarn.

Trekløveret som er bekreftet til den australske versjonen av spillet er Kaká, Wayne Rooney og Evertons Tim Cahill, mens Gerard Piqué og Xabi Alonso fra henholdsvis Barcelona og Real Madrid fronter «FIFA 12» i Spania. 

PressFire var med da «FIFA 12» ble avslørt. Mye mer om spillet finner du her. Vi fikk også selv teste alle nyhetene som er med til neste sesong.

«FIFA 12» lanseres til nær sagt alle plattformer den 29. september.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3