Hvem blir neste norgesmester i spillutvikling?

Du kan vinne heder, ære og 100 000 kroner.

10. desember 2012 10:06

(PressFire.no): Interessert i spillmekking?

NM i Gameplay er nå åpen for registrering. Norsk filminstitutt arrangerer det uoffisielle norgesmesterskapet for tredje år på rad, og den gjeve prispotten på 100 000 kroner gjentas i år igjen.

Forrige gang var det Kristoffer Jetmundsen (27) som stakk av med prisen, 100 000 kroner for videre utvikling av spillprosjektet «Pace Yourself». Temaet var da fart.

Akkurat nå er konkurransen åpen for påmelding, men temaet blir ikke avslørt før 27. desember. Om du er mer interessert i å titte på, kan du melde deg på som publikum også.

Det behøver ikke å være et ferdig spill som presenteres for jury og publikum 5. januar. Det må derimot være nok for å overbevise de fremmøtte.

- Juryen vektlegger originalitet, formidling av gameplay og relevans til tema i sin vurdering, og vinneren vil motta et utviklingstilskudd på 100 000 kroner til å vidreutvikle sin idé eller et annet konsept, står det på NFIs hjemmesider.

Joakim Nordstrand Stien (20) var også en av fjorårets håpefulle. Til tross for timer av koding og litervis med kaffe rakk han ikke helt frem med sitt snowboardbidrag «brÆtt», men han kom til finalen.  

Om Joakim ble skuffet når all kaffen var forgjeves?

- Så klart, det er hundre tusen, men herregud’a. Du er ikke sur når du har det dritfett.

Se hans siste innspurt mot NM her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3