- Hva var galt med «Call of Juarez: The Cartel»?

Ubisoft spør spillerne om hva som ikke stemte, og gir hint til oppfølger.

25. november 2011 09:07

(PressFire.no): Tidligere i høst slapp Ubisoft sitt tredje spill i cowboy-serien «Call of Juarez», men spillet fikk hard medfart hos spillanmeldere og spillere. Nå har Ubisoft satt i gang tiltak for å finne ut hva spillerne ikke likte med spillet, og spør like gjerne hva de synes om noen scener de har planlagt for fremtiden.

Les vår anmeldelse av «Call of Juarez: The Cartel» her.
Les vår anmeldelse av «Call of Juarez: Bound in Blood» her.

Spillgiganten har sendt ut et spørreskjema til alle som har registrert «Call of Juarez: The Cartel» på onlinetjenesten Uplay, det skriver Thegamingliberty.com.

I skjemaet blir spillerne spurt om hva de synes om blant annet filmsekvensene,  voldshandlingene du må utføre, historien, grafikken og at handlingen foregår i en krysning mellom ville vesten og nåtid.

Det spørres også hva om hva spillerne synes om en rekke tiltenkte historieelementer. Blant annet om å jakte en forbryter i fjellkjeden Rocky Mountains eller å forhindre et bankran.

Her er listen over alle tiltenkte scenarioene:

Det fortelles visstnok ikke om dette er elementer som skal brukes I en oppfølger eller en utvidelsespakke, men det betyr i alle fall att utvikleren ikke har tenkt å legge ned serien med det første.

«Call of Juarez: The Cartel» ble sluppet til Xbox 360, PS3 og PC 21. Juli.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3