Hva skjer om du mikser «Rocket League», «Mario Kart» og golf?

«Turbo Golf Racing» tar konseptet til greenen.

25. mars 2022 12:37

(PressFire.no): Det er utvikler Hugecalf Studios som har avslørt sitt neste spill, som virker å være en herlig miks for de som elsker kaotisk flerspiller.

Inspirasjonen er tydelig: Dette er i bunn og grunn samme konsept som «Rocket League» – hvor du bruker en rakettdreven bil til å spille fotball – bare med golf som sport.

Alle spillere starter samtidig med hver sin gigantiske «golfball» og skal kjøre denne bort til hullet. Kaos virker å være hovedelementet her, for opp til åtte spillere kan spille samtidig.

Du har også «Mario Kart»-aktige verktøy du kan plukke opp, inkludert raketter som stanser de andre bilene i en kort tid og muligheten til å få vinger for å fly korte distanser.​

Ingen lanseringsdato enda, men spillet har vært under utvikling i mer enn tre år. En betatest skal komme ganske snart, varsler utviklerne. Enn så lenge er spillet kun annonsert til PC og Xbox – hvor det skal være en del av Game Pass.

https://www.youtube.com/watch?v=rFkk7vA1z1U

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3