Hva skjer når «Bloodborne» møter «Mario Kart»?

1. november 2023 11:11

(PressFire.no): Det startet som en aprilspøk i 2021, da spillutvikler Lilith Walther la ut en video av «Bloodborne Kart» på Twitter.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Todays <a href="https://twitter.com/hashtag/BloodbornePSX?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#BloodbornePSX</a> is an announcement that the project is CANCELED and we&#39;re making <a href="https://twitter.com/hashtag/BloodborneKART?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#BloodborneKART</a> instead, check it out! <a href="https://t.co/qzq6QCqC5h">pic.twitter.com/qzq6QCqC5h</a></p>&mdash; 🪄💫 PSX Bunlith 🐰🏳️‍⚧️ BLM ACAB 🇵🇸 (@b0tster) <a href="https://twitter.com/b0tster/status/1377643512577941506?ref_src=twsrc%5Etfw">April 1, 2021</a></blockquote>

Hun hadde jobbet på en såkalt «demake» av spillet (et fenomen der noen lager en «gammel» versjon av et moderne spill, i dette tilfellet til PlayStation 1) i en stund, men annonserte som en spøk at hun istedet skulle lage en «Mario Kart»-versjon av spillet i stedet.

Men en liten del av arbeidet var jo dermed gjort, og tydeligvis har denne tanken grodd og mutert – for nå blir det et fullverdig spill av det hele, i all sin fantastiske 1995-grafikk-prakt.

«Bloodborne Kart» har tolv racere fra FromSoftwares originalspill (inkludert Gehrman i full fres), 16 baner og en egen historiedel med bosskamper – i tillegg til splittskjerm og en «battle mode».

https://www.youtube.com/watch?v=ZNn-tNe0s2A

Lanseringen er 31. januar. («Bloodborne»-demaken ble for øvrig lansert i fjor, den kan spilles her)

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3