Hva skjer etter «Mass Effect 3»?

Vurderer mulighetene.

28. juni 2011 10:16

Vi vet at «Mass Effect»-serien helt fra starten var planlagt som en trilogi, og det tredje spillet slippes i mars neste år. Men hva skjer så? Det er ikke veldig sannsynlig at de legger ned den populære science fiction-serien.

Bioware-grunnleggerne Ray Muzyka, Greg Zeschuk avslører at de vurderer mulighetene og prøver å finne ut hva fansen vil ha. Det forteller de i et intervju med Forbes.

- Settingen har virkelig slått an hos folk. Den typen aliens i verdenen, og folkene i rommet. Selvfølgelig fokuserer vi på å først og fremst sikre dette spillet, og etter det ser vi veldig grovt på mulighetene for fremtiden, sier Greg Zeschuk i et intervju med Forbes før Ray Muzyka tar over:

- Vi vil være sikkert på at det er fantastisk. «Mass Effect 3» har hovedfokuset. Utenom det, har vi lyst til å fortsette med «Mass Effect» og jobber med å finne ut detaljer og hva fansen har lyst på – vi prøver å finne den rette veien.

Les også vårt intervju med Ray Muzyka og Greg Zeschuk.

I det tredje og avsluttende kapittelet av «Mass Effect»-trilogien invaderer Reapers jorden. Der vil du oppleve en krigsherjet jordklode, noe vi fikk se da vi fikk se spillet på årets E3 i Los Angeles.

Spillet introduserer også en rekke nye elementer, som for eksempel sniking og våpenmodifisering. I tillegg får det stemmestyring via Kinect på Xbox 360.

«Mass Effect 3» slippes til PC, Xbox 360 og Playstation 3 i mars 2012.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3