Hva med «Torchlight» til halv pris?

Feirer ettårsdagen til «Diablo»-klonen med stor rabatt.

28. oktober 2010 10:46

«For ett år siden, den 27. oktober 2009 –en dag som vil leve evig som en legende i våre sinn – lanserte et studio som knapt noen hadde hørt om sitt første spill: Torchlight». 

Slik åpner utviklerne i Runic Games på hjemmesiden sin for å fortelle om tilbudet som strekker seg til i morgen, fredag 29. oktober klokken 17:00.

Fram til da kan du handle PC-versjonen av «Torchlight» til halv pris (10 dollar). Dette salget foregår via de offisielle nettsidene til Runic.

- Fordi dere elsker å spille «Torchlight» og oppfordret vennene dine om å sjekke det ut, har det vært mulig for oss å fortsatt være her, ett år etter, godt i gang med å lage «Torchlight II», skriver utviklerne.

I sommer avslørte Runic Games at det for tiden jobbes med et «Torchlight II», en oppfølger som etter planen skal slippes allerede i mars 2010. Dessuten kunne sjefen sjøl, Max Schaefer, i forbindelse med GamesCom-spillmessen røpe at det også jobbes med en konsollversjon av det første «Torchlight».

NB! En Mac-utgave av «Torchlight» ble sluppet i sommer, men det er bare PC-versjonen som nå er på salg.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3