Hva med et roguelike-spill der 33 spillere samarbeider?

«33 Immortals» er det neste fra studioet bak «Spiritfarer».

12. juni 2023 03:12

​(PressFire.no): At det er gøy å spille i samarbeidsspill med andre er klart, men hva om man tar det konseptet enda et par hakk lengre?

Utviklerne av «Spiritfarer», «Jotun» og «Sundered» har bestemt seg for å gjøre akkurat det, og lanserer «33 Immortals», et spill hvor intet mindre enn tre-og-tredve spillere skal samarbeide.

Det er snakk om et action-roguelike-spill her, som ikke minner rent lite om hack-n-slashere som «Hades». De 33 spillerne skal gjøre opprør mot ingen andre enn Gud, som forsøker å stoppe dem med mengder av monstre og store bosser.

Som i andre roguelike-spill vil du sannsynligvis stryke med en del ganger, og da får du mulighet til å oppgradere sjela di permanent – og bli litt sterkere til neste runde.

Akkurat hvordan delen med at så magne som 33 spillere skal spille sammen fungerer vet vi ikke helt enda, men det vil vel neppe være et krav at du skal samle alle i sofaen. Håper vi.

Spillet kommer til Xbox Series S/X og PC (Epic Games Store) i løpet av 2024.

https://www.youtube.com/watch?v=G-K3N71WIog

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3