Hva i alle dager skjedde her?

Remasteren til «Assassin's Creed 2» er ikke helt som den skal.

18. november 2016 17:04
Sånn skal han være.

(PressFire.no): Ubisoft har nærmest sniklansert samlepakken med de tre «Assassin’s Creed»-spillene som omhandler Ezio Auditore da Firenze.

Alle spillene er i remaster-form, og burde dermed se hakket flottere ut enn sine originalversjoner.

Men flere spillere og nettsider rapporterer om at «Assassin’s Creed 2» ikke akkurat har alle sømmene i orden.

Selv om draw distance og generell teksturkvalitet har fått et lite løft, så har noe gått riv rusk hva figurmodeller angår.

Ezio selv har gått fra å være litt mørk til å bli lys rosa, og flere andre figurer ser annerledes ut. Men aller verst har det gått ut over stakkaren i bildet til høyre her, som har gått fra «Generisk bakgrunnsfyr» til «ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ».

Hva i all verden som har skjedd her vet fåglarna.

Det hele føyer seg inn i tøyserekka med ansiktene til folk i «Assassin’s Creed»-serien. Hvem kan vel glemme de flyvende øyeeplene i «Unity»? Eller det permanent sleskete gliset til Edward i «Black Flag»?

Av andre endringer i spillet har klatrehastigheten økt betraktelig. Ezio svisjer opp en husvegg som en ekspressheis i brunst, noe blant annet Polygon mener gjør at spillet føles litt mer klumsete.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3