Hva er egentlig «Vidrhythm»?

Harmonix jobber med noe nytt, rytmisk og mystisk.

7. juli 2011 23:04

Musikkspillekspertene i Harmonix, som ble droppet av eieren Viacom på tampen av fjoråret, «kjøpte seg selv» for den svimlende sum av 50 dollar og startet på mange måter med blanke ark etter det. Dette er folka bak de første «Guitar Hero»-spillene, og senere «Rock Band»-serien.

Selv om selskapet annonserte «Dance Central 2» på E3-spillmessen i juni, en oppfølger til Kinect-spillet fra høsten 2010, er det tydelig at det er flere spill i produksjon.

«Vidrhythm» er et slikt. Hva dette er, vet vi ikke foreløpig. Harmonix har nylig søkt om patent på dette navnet. Kommunikasjonssjef John Drake bekrefter overfor Joystiq at dette er noe det jobbes med for tiden, men vil ikke utdype hva vi kan forvente. 

Greg LoPiccolo bekreftet overfor IndustryGamers tidligere i år at interessen er stor for også å utvikle til PlayStation Vita og Nintendo 3DS, i tillegg til at man ser på konsepter som kan bli morsomme Facebook-spill.

En video fra Harmonix' YouTube-kanal, som demonstrerer en gang for alle at rytmiske hoftevrikk til «Dance Central 2» fort kan ende opp med giftemål:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3