Hva er det Valve pønsker på nå?

Mystisk promo dukket opp hos tv-kanalen Adult Swim.

25. juni 2012 21:22

(PressFire.no): Denne helgen dukket det opp en mystisk promo på nettsidene til tv-kanalen Adult Swim.

Det de har å avsløre er intet mindre enn at de har slått seg sammen med spillselskapet Valve for et hittil hemmelig prosjekt, som de i all ydmykhet skriver at «du sannsynligvis kommer til å like».

Promoen prydes av et stort bilde av den karakteristiske gjengen fra «Team Fortress 2» - et intenst og underholdende spill som er kjent for sin treffsikre humor. 

Adult Swim sender på kveldstid i USA på samme kanal som Cartoon Network, og kan sees på som en voksenversjon av denne.

Skal vi få møte pyromanen? 

Det spekuleres i om dette prosjektet kan være relatert til de fornøyelige klippene Valve har laget med de forskjellige figurene fra «TF2». To av disse, nemlig «Meet the Medic» og «Meet the Sandwich», kan du se nederst i denne artikkelen.

Klikker du deg inn for å registerere deg for nyhetsbrevet, venter et bilde av pyroen fra spillet – den eneste figuren som ennå ikke har fått en slik hysterisk introduksjon.

Peanøttsmør og sjokolade

På promosiden heter det at mer informasjon kommer «til uka». Ettersom siden dukket opp i helgen, er det vel muligens snakk om denne uka.

- Kom tilbake til uka for å finne ut hvordan deres dataspill-peanøttsmør havner oppi sjokoladen til nettverket vårt, står det på siden.

Kanskje venter en animert tv-serie fra Adult Swim, laget i samarbeid med «Team Fortress»-teamet til Valve? 

Adult Swim kan skilte med originale serier som «The Venture Bros.» og «Robot Chicken», og har ellers sendt alt fra «Family Guy» til «The Office» til «Cowboy Bebop».

«Team Fortress 2» er nå gratis å spille på pc og mac.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3