Hva er det «Dragon Age»-folka frister med?

27. april 2016 09:57

(PressFire.no): Vi vet at BioWare-gjengen som sto bak suksessen «Dragon Age: Inqusition» har vært ferdig med utvidelsene for en god stund siden.

Når sjefen for utviklingen da plutselig legger ut en liten filmsnutt på Twitter hvor han åpner en rød bok og teksten inn sier «kun for intern bruk», pirrer det nok manges nysgjerrighet.

Tårn med rev eller ulv

På omslaget er det bilde av et tårn, slik du kanskje forbinder med Sjakk, med en rev eller ulv over. Bak reven eller ulven er det en slags flamme.

Turbasert strategirollespill på vei?

Slik vi ser det er en av de heiteste kandidatene et såkalt «Tactics»-spill i «Dragon Age»-universet – altså et turbasert strategisk rollespill.

«Dragon Age»-sjefen Mark Darrah gikk i februar ut på mikrobloggenettstedet Twitter og spurte alle følgerne sine om de ville spilt et «Tactics»-spill i «Dragon Age»-universet.

Han utdypte at han da mente et spill i stil med «Fire Emblem» eller «Xcom».

Det kom inn 12 400 stemmer, hvor 49 prosent svarte da «ja». 22 prosent svarte «nei».

I tilegg har BioWare lagt ut en livesending av gjessene Ganders og Arishonk utenfor BioWare-kontorene – vi er veldig usikre på om de har noe som helst med fristeriene å gjøre... vi bare nevner det.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3