Husker du Ubisofts «Gods & Monsters»?

Nå har det fått nytt navn.

2. september 2020 10:42

(PressFire.no): På E3 i 2019 annonserte Ubisoft noe så sjelden som et helt nytt spill – som ikke tilhører en kjent serie i biblioteket til den franske spillgiganten.

Det nye spillet hadde navnet «Gods & Monsters» og var opprinnelig planlagt for en utgivelse tidligere i 2020, men ble utsatt.

Fra hva vi har skjønt er det snakk om et actioneventyr basert på gresk mytologi, men ellers er det relativt som er kjent om spillet.

Men nå skal åpenbart Ubisoft vise mer fra spillet, for ikke bare avslører de at spillet har fått ny tittel, men det står også på programmet for den neste Ubisoft-sendingen 10. september.

Der blir spillet nå kalt «Immortals Fenyx Rising» - og bekrefter dermed også nylige lekkasjer fra sensurorganet i Taiwan.

Det er verd å merke seg at hovedrollen i spillet heter Fenyx.


Deprecated: preg_match(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /var/www/production/pf23/artikkel.php on line 401
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3