Husker du åttitallsklassikeren «Rampage»?

Nå jobbes det med filmatisering.

22. november 2011 09:54

(PressFire.no): I 1986 hadde George, Lizzie og Ralph hovedrollene i ett av det mest populære spillene det året - «Rampage». Som den gigantiske gorillaen, øgla/dinosauren og varulven kunne tre ungdommer ta ut tenåringsfrustrasjonen i hærverk og ødeleggelse – uten trusselen om husarrest eller videre konsekvenser.

Nå skriver The Hollywood Reporter at New Line Cinema jobber med å få filmatisert spillklassikeren.

Det er visstnok produsenten John Rickard, som har vært involvert i filmer som «A Nightmare on Elm Street», «Final Destination» og «Horrible Bosses», som jobber med å sysselsette manusforfattere til en film.

Rettighetene til merkenavnet sikret New Line Cinema da søsterselskapet Warner Bros. kjøpte Midway Games i 2009.

Overgangen til film er kanskje ikke så brå som man først vil tenke, for store deler av rollelisten har vi blitt kjent med før. Gorillaen George hadde store likheter med King Kong, mens dinosauren Lizzie ikke er helt ulik Godzilla.

I spillet er det tre mennesker som blir mutert til de gigantiske kjæledeggene. Spillerne måtte klatre opp bygninger blant annet for å bekjempe militæret.

Ifølge The Hollywood Reporter ser New Line Cinema på «Ghostbusters» og «Independence Day» for å finne riktig tone.

Siden originalen i 1986 har det kommet fem oppfølgere - «Rampage World Tour» (1997), «Rampage 2: Universal Tour» (1999), «Rampage Through Time» (2000), «Rampage Puzzle Attack» (2001) og «Rampage: Total Destruction» (2006). 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3