Husker du «Dust 514»?

Nå kommer et nytt skytespill i «Eve Online»-universet.

21. april 2016 18:42

(PressFire.no): Enkelte husker kanskje «Dust 514» - det nærmest revolusjonerende skytespillet som var koblet på det massive islandske nettbaserte science fiction-spillet «Eve Online».

Tanken var ambisiøs – elementer som skjedde i «Eve Online» påvirket PlayStation 3-spillet «Dust 514».

Samme univers, men ikke koblet sammen

Men nå kunngjør de et nytt skytespill, som ikke er koblet på «Eve Online» på noen som helst måte. Likevel skal det nye spillet, som har fått tittelen «Project Nova», foregå i samme univers.

Det var under et spesielt arrangement for fans at CCP avslørte det nye skytespillet og produsent Snorri Arnason fortalte at det bare var én prosent av én prosent som faktisk spilte «Dust 514» og utnyttet koblingen mot «Eve Online». Det rapporterer Polygon.

- Det fungerte for folka som var investert i det, det så kult ut og det føltes kuld, og det føltes ekte, men du måtte være i et selskap i planetary conquest og du måtte ha en venn i Eve som virkelig ville hjelpe deg, fortalte han.

Gratis, og mer «gammeldags»

Denne gangen blir det langt lettere og mer tilgjengelig – hvor de bruker ord som «science fiction, halv-realistisk, taktisk og på en måte gammeldags skytespill».

Det blir også såkalt free-to-play – så gratis, men hvor du betaler for innhold i spillet.

Spillet er foreløpig kun annonsert til pc, og det er verd å nevne at dette er den såkalte overføring av «Dust 514» til pc, som gikk under kodenavnet «Project Legion».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3