Husker du «Deep Down» fra PS4-avsløringen?

Mannen bak insisterer på at de ikke har gitt opp.

6. november 2019 12:56

(PressFire.no): Det var under avdukingen av PlayStation 4 i mai 2013 at Capcom viste fram en imponerende demonstrasjon av et spill de kalte «Deep Down».

Der fikk vi se uvanlig imponerende flammeeffekter fra en drage med usedvanlig «dårlig ånde».

En av spillskaperne på spillet, Yoshinoro Ono, sammenlignet spillet med både «Dark Souls», «Assassin’s Creed» og «Diablo».

Senere  dukket spillet opp igjen med en demo under den japanske spillkonferansen Tokyo Game Show, men i ettertid har det stort sett vært tyst.

Men overfor Eurogamer bedyrer Ono nå at de ikke har gitt opp på spillet – det tross for at PlayStation 4 går mot sin «solnedgang».

- Det originale teamet er åpenbart ikke sammen lenger, men folk har kanskje fått med seg at vi har beholdt varemerket og har ikke gitt helt opp, sier han.

- Hvert år går vi gjennom titler vi skal satse på i framtiden og tar opp prosjekter som skal godkjennes og jobbes videre med. Det er ikke så mye jeg kan si om det, men hvis du har fått med deg at vi har beholdt varemerket så betyr det at vi ikke har gitt fullstendig opp.

Videre bekrefter han at de utviklet konseptet videre fra det man fikk se fra Tokyo Game Show i 2014.

Kanskje neste generasjon?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3