Humpete vei for «Joy Ride»

Avatar-raceren må ta en strafferunde under utviklingen, men skal være ferdig i løpet av 2010.

19. februar 2010 13:29

Det har så langt vært en kronglete vei for bilspillet «Joy Ride», men Microsoft har planer om å slippe avatar-raceren i løpet av året. Spillet har stort fokus på avatar-støtte, skaperglede og flerspillermoro. Det er derfor nærliggende å sammenligne «Joy Ride» med «ModNation Racers» på PlayStation 3.

Les også: Vår beta-test av «ModNation Racers».

Etter presentasjonen som Microsoft holdt på E3 sist sommer, fikk man inntrykk av at det Xbox 360-eksklusive spillet skulle ut i løpet av 2009. Men det har siden forsvunnet litt fra radaren. Nå vet vi mer om hvorfor.

MER POLERING

Joystiq kan fortelle at utviklerne i Big Park bommet på et slipp før jul 2009, som opprinnelig var planen, og at man nå i stedet fokuserer på å kvalitetssikre og polere spillet med tanke på en lansering «i løpet av 2010».

- Vi er henrykte over å ha annonsert «Joy Ride» på E3 2009. Vi er forpliktet til å gi en robust spillopplevelse og vil bruke ytterligere tid til å forsikre oss om at spillet blir best mulig.

- Vi ser frem mot å lansere «Joy Ride» i 2010, heter det i en offisiell kunngjøring fra utviklerne.

Spillet skal bli gratis å laste ned for Xbox 360-eiere. Du kan bruke 360-avataren din i spillet og ytterligere innhold kan handles for å utvide spillmulighetene, men kjernen i spillet skal være gratis. Det var i hvert fall innholdet i det representanter fra Microsoft evangeliserte under E3 2009.

Se også: Skjermbilder fra «Joy Ride».

Det er all mulig grunn til å tro at «Joy Ride» vil havne på radaren igjen nå som vi går inn i en viktig periode mellom GDC-messen i mars og E3 i midten av juni.

Det er heller ikke utenkelig at Microsoft har sittet litt på sidelinjen og gjort notater mens PS3-spillet «ModNation Racers» har vært i en åpen beta - og at «Joy Ride» blir Xbox 360s svar på dette spillet. Begge fokuserer på brukerskapt innhold og sosiale spillopplevelser.


«Joy Ride» skal etter planen lanseres i løpet av 2010, og er eksklusivt for Xbox 360.

Se video fra «Joy Ride»:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3