- «Homefront 2» er planen

Første spill er ikke sluppet enda, men allerede snakker utvikleren om en oppfølger.

10. mars 2011 13:12

«Homefront» er enda ikke sluppet, men allerede snakker utvikleren om en oppfølger. Planen er klar, men en eventuell oppfølger er avhengig av salgsresultatet til det første spillet.

- Vi har snakket om det en god stund nå, sier Kaos-sjefen til Eurogamer.

-THQ og Kaos har alltid sett på «Homefront» som en merkevare. Hvis spillet gjør det bra, er det definitivt planen å gå videre med fremtidige «Homefront»-produkter.Om «Homefront 2» skulle bli en realitet har Votypka allerede noen idéer på blokka:

- Jeg kan ikke snakke så mye om det, men jeg vil si at i «Homefront» har vi våre gode stunder med historie i spillet, og selvsagt stunder med kamp. Jeg vil legge på et tredje spillmekanisk lag. Et virkelig spillmekanisk lag. Jeg sier ikke noe mer en det, avslører Kaos-sjefen til Eurogamer.

Situasjonen har imidlertid utviklet seg i favør for at det kan bli en serie av «Homefront» - det første spillet skal ifølge THQ være tidenes mest forhåndssolgte for selskapet. I skytespillet «Homefront» er handlingen lagt til 2027, hvor Nord- og Sør-Korea går sammen om å  danne en felles front mot USA.«Homefront» blir sluppet 18. mars til PlayStation 3, Xbox 360 og PC.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3