«Home» allerede 11. desember

Åpen betatesting av «Home» slippes allerede 11. desember.

10. desember 2008 17:21

I dag annonserte Sony endelig at lukket betatesting er over, og «Home» blir tilgjengelig for alle i en åpen betaversjon. I følge pressemeldingen vil tjenesten hele tiden utvides med nye tjenester i fremtiden.

Noen av tjenestene blir avslørt i pressemeldingen og inkluderer blant annet muligheten for å lage såkalte klubber. Her kan folk med felles interesser samles. Mer interessant er nok at de du møter i «Home» kan samles for å hoppe direkte inn i spill sammen.

I følge PlayStation Presidenten Kazuuo Hirai er det flotte greier:

- PlayStation Home er en lovende tjeneste for nettsamfunn på PlayStation-plattformen som er gjort mulig via den kraftige og overveldende kombinasjonen av datakraft fra PS3 og PlayStation Network som dekker mange land over hele verden.

Jepp… det var det pressemeldingen sa. Den er kanskje oversatt fra japansk til engelsk, og nå til norsk, men det var utvilsomt essensen. Og den fortsetter faktisk:

- Vi er bestemt på å tilby PS3-brukerne spennende spillopplevelser med PlayStation Home, og sammen med både partnere og brukerne utvide den nye interaktive underholdningsverdenen.

Det er også tydelig at Sony ser nye forretningsmuligheter med «Home». Pressemeldingen forteller om partnere som får egne områder og butikker. Både Diesel, Lignet Roset og Red Bull får egne områder i nettsamfunnet. Avataren din kan dermed kles i Dieselklær - selvfølgelig mot mot noen kroner. Leiligheten din kan også innredes med Lignet Roset-møbler og Red Bull får sitt eget flyspill på en egen Red Bull-øy.

I kinoen vil vi få video og film-innhold fra Paramount Pictures, Eurogamer og Hexus TV.

«Home» kan dermed lastes ned 11. desember, og etter installasjonen havner den som et ikon under Playstation Network i PS3-menyen.

Vi gleder oss med en anelse skepsis til all produktplasseringen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3