Hollywoodsus i Terminator-spill

Skuespillere fra «Terminator Salvation» skal også bidra i spillet som er ventet samtidig med filmpremieren i sommer.

20. februar 2009 15:22

I en pressemelding fra Warner Bros. bekreftes det at Rose McGowan, hiphop-artisten Common og Moon Bloodgood skal bidra til spillet som er under utvikling.

Filmkarakterene deres blir dermed transformert til spillet, og trekløveret skal bidra med stemmelegging.

Se traileren fra filmen her.

Rose McGowan skal portrettere en karakter eksklusivt for spillet. 

Hun er altså ikke med i filmen men skal gi liv til spillkarakteren Angie Salter beskrevet i pressemeldingen som ”en fatalistisk eks-grunnskolelærer som enda ikke har tilpasset seg de brutale realitetene ved krig”.


SVENSK SPILLUTVIKLER

Spillet er et tredjepersons actionskytespill som skal lanseres samtidig med verdenspremieren av «Terminator Salvation» i juni.

Det utvikles av det svenske studioet GRIN best kjent for «Tom Clancy: Ghost Recon Advanced Warfighter»-serien og det kommende «Bionic Commando».

«Terminator Salvation»-spillet lar deg tre inn i rollen som John Connor, en soldat i motstandsbevegelsen som slåss for å overleve mot kyborgene som Skynet har bygget opp. Alle fiendene fra filmen, samt noen helt nye, vil danne opplevelsen i spillet.

Common spiller rollen som Barnes, en humoristisk eks-fotballspiller, mens skuespiller og modell Moon Bloodgood er den selvsikre og attraktive motstandssoldaten Blair Williams.

Christian Bale i rollen som John Connor avløser Arnold «The Governator» Schwarzenegger på toppen av filmplakaten i denne fjerde Terminatorfilmen. Regien er ved McG best kjent for «Charlie’s Angels»-filmene. Bale skal for øvrig ikke bidra i spillet.

Batman Bale var nylig involvert i en lite flatterende episode på filmsettet av «Terminator Salvation» der han skjeller ut en i filmcrewet etter alle kunstens regler. Lite visste han at seansen ble tatt opp og fort havnet på Youtube.

Hør hvordan en dårlig dag for Christian Bale kan fortone seg her

.(PressFire.no tar ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider).


Norgespremieren for «Terminator Salvation», og dermed også en god indikasjon når spillet slippes, er satt til 5. juni 2009.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3