Hollywood-babe vil spille mot deg

Megan Fox, mest kjent fra Transformers-filmene, logger seg på Xbox Live denne helgen - og du kan bryne deg på henne.

26. august 2009 19:13

Som et ledd i Microsofts Game with Fame-stunt, vil Transformers-stjernen Megan Fox stille opp for litt onlineaction i det nyeste Transformers-spillet denne helgen. Det hele skjer på Xbox 360.

Tidligere på Microsofts Game with Fame har du blant annet kunne måle krefter mot Green Day (i «Rock Band»), Method Man og Redman («Halo 3»), Snow Patrol («Pro Evolution Soccer 2009»), Mastodon («F.E.A.R. 2») og 50 Cent i hans eget spill, «50 Cent: Blood on the Sand».

Transformers-spillet, løst basert på oppfølgerfilmen fra i sommer, ble lansert på nær sagt alle tenkelige plattformer i slutten av juni i forbindelse med kinopremieren.

BIDRO MED STEMME TIL SPILLET

Det er ikke et helt tilfeldig valgt tidspunkt.

For snart er også utvidelsen til «Transformers: Revenge of the Fallen» tilgjengelig på Xbox Live (og PSN), der du kan handle nye kart, karakterer og mer innhold til spillet.

Vil du oppleve seansen med filmstjernen, legger du enkelt og greit til «Megan Fox 2009» i vennelisten din og avlyser alle avtaler lørdag kveld, 29. august.

Tidspunktet det hele finner sted er 3PM Pacific-tid/6PM E.T., noe som tilsvarer midnatt norsk tid lørdag kveld.

For mer info om dette, ta turen til Game for Fame-nettsiden til Microsoft.

Se også: Skjermbilder fra PS3/Xbox 360-versjonen av spillet.
Se også: Her er Megan Fox, som du eventuelt skal bryne deg på i helga.

Spillseansen vil bare vare en time, opplyses det om på denne nettsiden, så du slipper å koke to kanner kaffe for å holde formen ved like. Èn burde holde.

Megan Fox, et av Hollywoods største sexsymbol, har spilt i begge Transformers-filmene. Der kler hun rollen som Mikaela Banes. Fox har også gitt stemme til det aktuelle «Transformers: Revenge of the Fallen»-spillet, som du kan se mer om i videoen nederst i saken.

Før premieren av kinofilmen i sommer, kom det en del morsomme sitater rundt spilling av videospill. Både fra hovedrolleinnehaver Shia LeBeof, som mente at Wii var for pingler og amatører, og Megan Fox som langt på vei sa at hun foretrakk Nintendo.

Denne helga er hun imidlertid bare tilgjengelig på Xbox 360.

PS: Du må være gullmedlem på LIVE og, naturligvis, eie Transformers-spillet som ble sluppet tidligere i sommer, og logge deg på med venneforespørselen sendt en halvtime før det hele braker løs.

Se video fra spillet der Megan Fox forteller om hvordan hun bidro til spillet:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3