«Hollow Knight» får oppfølger

«Silksong» startet som DLC, men ble «for stort og unikt».

15. februar 2019 04:36

(PressFire.no): To år etter at de tre personene i Team Cherry lanserte indieyndlingen «Hollow Knight», annonserer de nå en overraskende oppfølger.

«Hollow Knight: Silksong» er navnet, og i den skal du som hovedperson Hornet besøke et spennende nytt land, fylt med mysterier, fiender og andre vesener.

Utviklerne sier det hele startet som en DLC-pakke til originalspillet, men at størrelsen ble for stor til å bare la det være med det – derfor lagde de like greit et helt nytt spill.

Eventyret med originalen startet etter at 2158 personer backet spillet på Kickstarter, og Team Cherry ønsker å kaste glans på disse – alle som backet spillet får oppfølgeren gratis.

De avslører samtidig at over 2,8 millioner har kjøpt originalspillet.

«Hollow Knight: Silksong» har ikke fått noen lanseringsdato enda, men vil komme til Switch, Mac og pc – ingen lansering til PS4 og Xbox One er planlagt enda, men utviklerne sier det kan skje i fremtiden.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3