Historien til del tre av «Final Fantasy VII»-remaken er ferdig skrevet

12. april 2024 19:08

(PressFire.no): Det er i boka «Final Fantasy VII Rebirth Ultimatia», en offisiell guide/bok som inneholder ubrukt kunst, intervjuer med utviklere og annet snacks, at regissør Tetsuya Nomura deler litt om det som har skjedd – og skjer – med utviklingen av den tredelte «Final Fantasy VII»-remaken.

Der forteller han at hoveddelen av historien til den tredje delen er ferdig skrevet allerede – og at han tror innspilling av stemmene vil starte om ikke lenge.

Det er Twitter-bruker @aitaikimochi som har oversatt deler av boka fra japansk og deler det på Twitter.

Selve utviklingen av «Rebirth» skal ha tatt bare tre år, og startet etter utviklingen av DLC-pakken til «Remake» (som tok et år) var ferdig.

Litt av grunnen til at utviklingen av «Rebirth» gikk så bra skal ha vært fordi det var Square-Enix greide å holde på de som lagde «Remake» – og planen er at de også skal jobbe sammen på del tre.

Han forteller også at Yoshinori Kitase, som var regissør på det originale «Final Fantasy VII», har kommet til han med en idé om «noe» som er veldig viktig å få med i den tredje delen av remake-festen.

Akkurat hva dette er vil han ikke si noe om, annet enn at dette er noe som ikke var med i det originale spillet – og at han holder på å pønske ut hvordan de skal løse det. Men han sier samtidig at dette er noe som vil gjøre folk glad om de får det til skikkelig.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3