Hinter til nytt «Batman»-spill

23. september 2019 12:54

(PressFire.no): Det er foreløpig ganske usikkert hva som skjer med «Arkham»-serien til Rocksteady Studios – faktisk er det helt ukjent hva de respekterte studioet jobber med akkurat nå.

Men Rocksteady er ikke det eneste «Batman»-studioet i stallen til Warner Bros – også Monetral-studioet deres har laget «Batman»-spill.

De sto nemlig bak «Origins»-spillet, som riktignok ikke ble like godt mottatt.

Det ser nå ut til at de begynner å bli klar for å avsløre noe – i anledning åttiårsdagen til flaggermusa har de lagt ut et aldri så lite hint.

Twitter har de lagt ut en liten videosnutt hvor et symbol blinker i bare et sekund eller så, hvor Internett mener symbolet stammer fra Court of Owls-serien til «Batman». Det gikk også rykter om at studioet ville spillmatisere «Court of Owls» i fjor, da en utvikler plutselig la ut et bilde av en t-skjorte med symbolet.

Som kjent inkluder også denne «Batman»-serien makkeren Robin.

Sist, men ikke minst går det nå også rykter om at spillet vil bli avslørt under Playstation sin seanse State of Play i morra, hvor «The Last of Us 2 er bekreftet»  – det ifølge ubekrefta rykter fra spillforumet Resetera.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3