Hinter om mer innhold til «Stardew Valley»

18. juli 2023 16:58

​(PressFire.no): Det er på Twitter at «Stardew Valley»-skaper Eric «ConcernedApe» Barone legger ut et drypp om hva vi kan forvente oss i en ny oppdatering til spillet.

Barone har flere ganger sagt at han er ferdig med å lage mer innhold til det svært populære spillet, som har solgt over 20 millioner eksemplarer. Han har utviklet det aller meste selv, med unntak av porteringer av spillet til andre plattformer.

Men han greier tydeligvis ikke å holde fingrene unna, selv om han har startet på utviklingen av et nytt spill kalt «Haunted Chocolatier».

I 1.6-oppdateringen til spillet sier Barone at vi kan forvente oss en ny festival i spillet, flere nye gjenstander, mer dialog med Pelican Towns innbyggere, hemmeligheter å oppdage.

Og ???. Hva nå enn det er.

Ingen lanseringstid er klar enda, men det er jo bare å forberede seg på å miste ytterligere hundrevis av timer av livet når oppdateringen kommer.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3