Hint om hemmelig Capcom-tittel

Capcom-twitter hinter før avsløring på E3.

25. mai 2009 11:51

Vi vet at Capcom har planer om å avsløre et nytt og hemmelig spill på årets E3 i LA, og vi kommer til å være tilstede på E3, men allerede nå drypper det hint om tittelen.

NYTT ONIMUSHA?

Ifølge Capcom er det nye spillet ikke «Devil May Cry 5», men det er et actionspill fra et etablert merkenavn og det er ikke en remake.

De kan også fortelle at det utikles av Capcom Japan.

Nå spekuleres det i om Capcom endelig skal avsløre et nytt spill i Onimusha-serien. Det har nemlig ikke kommet et Onimusha-spill på neste generasjons konsoller.

Det siste spillet i serien var «Onimusha. Dawn of Dreams» som kom til PlayStation 2 i 2006.

Innspillingen av filmen basert på spillet er visstnok i rute og har planlagt slipp i desember, og kan derfor synkroniseres med et nytt spill.

Filmen regisseres av Cristophe Gants, som regisserte filmen basert på «Silent Hill», kultfilmen «Crying Freeman» og «Brotherhood of the Wolf».

Takeshi Kaneshiro, som opprinnelig var modellen for hovedrollefiguren i Onimusha, har fått rollen i filmen. Han er for tiden aktuell i John Woo-filmen «Red Cliff», men hadde også en rolle i «House of Flying Daggers».

Det er også verd å nevne at den franske skuespilleren Jean Reno hadde en av hovedrollene «Onimusha 3».

Da gjenstår det bare å vente til E3, hvor vi rapporterer fra messa.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3