Hevder Facebook har sikret seg «Assassin’s Creed» og «Splinter Cell» til Oculus

Som del av ny satsing på spill til VR.

11. juli 2019 12:03

(PressFire.no): Det er Silcon Valley-nettsiden theinformation.com som hevder å ha to kontakter fra innsiden i Facebook som bekrefter at de nå investerer i innhold til Oculus.

Spesifikt skal de blant annet har sikret seg en eksklusiv avtale som sikrer «Assassin’s Creed» og «Splinter Cell» til sitt VR-system.

Håpet skal være å knytte til seg populære merkevarer for å få sving på salget, som etter alt å dømme er på en tredjeplass sammenlignet med Playstation VR og Vive.

Nettsiden beskriver investeringen i innhold på én million dollar, eller rundt 8,5 milliarder kroner, som relativt liten.

Det skal være Naughty Dog-veteranen Jason Rubin, som tidligere var sjef for innhold hos Oculus, som leder initiativet. Han ble i desember forfremmet til visepresident for special gaming initiatives.

Facebook vil ikke bekrefte investeringen overfor nettsiden, men bekrefter at de «fortsetter å fokusere på å utvide biblioteket for å nå et bredere spillpublikum de neste årene».

Ubisoft på sin side velger å ikke kommentere.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3