Å herregud, den kommer før påske

«Hearhstone»-utvidelsen bekreftet.

27. mars 2015 11:49

(PressFire.no): Når Blizzard Entertainment nylig kunngjorde at det kommer en utvidelse til det populære digitale kortspillet «Hearthstone: Heroes of Warcraft» i løpet av april, var det én ting vi lurte på: Kommer det før påske.

Noen i redaksjonen brukte nemlig store deler av påska i fjor til å bygge kortstokker og klekke ut nye fiffige strategier.

I tid til påskeferien

Nå kommer svaret, utvidelsen «Blackrock Mountain» har premiere på selveste skjærtorsdag 2. april.

Utvidelsen er imidlertid delt inn i fem episoder, som blir spredt ut over fem uker. Det er episoden «Delving into Blackrock Depths» som blir servert førstkommende torsdag.

De påfølgende episodene har fått titlene «The Towering Heights of Blackrock Spire», «The Gooey Center of Molten Core», «The Dragons of Blackwing Lair» og «The Horrors of the Hidden Laboratory».

Som seg hør og bør slipper Blizzard også nye kort som passer temaet i det nye eventyret, hvor 31 nye kort blir introdusert.

Ingen gratis inngang

Fjorårets eventyr, «Curse of Naxxramas», tilbød den første delen gratis. Det skjer ikke denne gangen. Du har imidlertid muligheten til å betale 700 virtuelle gulldubloner per episode, eller punge ut 25 dollar for hele røkla.

For dem som ikke er kjent med spillet. «Hearthstone» er et digitalt kortspill som i utgangspunktet er gratis, men hvor du kan betale for nye kort og for å delta i enkelte turneringer.

Spillet har blitt enormt populært i løpet av det drøye året det har vært ute og er tilgjengelig for både pc, Mac og nettbrett.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3