«Heroes of the Storm» får ny ledelse og skal pushe for e-sport

9. desember 2016 13:20

(PressFire.no): Mannen som har ledet utviklingen av «Heroes of the Storm», Dustin Browder, bytter nå prosjekt internt i Blizzard og gir rattet til Alan Debiri.

Ny giv for e-sport

Én av idéene til Dabiri var Heroes Brawl-modusen., som nylig ble lansert. Han bekrefter i et intervju med Polygon at et av de viktigste fokusområdene for spillet i 2017 blir e-sport.

Blizzard kunngjorde i høst en større satsing på e-sport for spillet, hvor de blant annet skal være med å finansiere turneringer.

Ifølge Dabiri har de et «latterlig antall oppdateringer» som skal implementeres til spillet i løpet av første halvår 2017, og nevner flere funksjoner knyttet til tilskuerfuksjonene i spillet.

Tøft marked

«Heroes of the Storm» har slitt med å ta en posisjon i e-sport-markedet, hvor sjangeren allerede har en massiv posisjon med «League of Legends» og «Dota 2».

League of Legends har i dag over 100 millioner spillere totalt, og forrige vm-finale sprengte tidligere seertallrekorder.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3