Her spilles PS4 på pc

24. november 2015 14:13

(PressFire.no): Mange har nok fått med seg den såkalte remote play-funksjonen i PlayStation 4 – en løsning som lar deg  fjernspille gjennom et nettverk eller Internett.

Kort fortalt kan du spille PlayStation 4-spillet ditt fra hvor som helst i verden – så lenge du er koblet til Internett. 

Nå også til pc

Foreløpig har tjenesten vært forbeholdt PlayStation-plattformer, samt mobiltelefoner, nettbrett og tv-er fra Sony.

Inntill nå - en utvikler som går under kallenavnet Twisted skal ha jobbet i over et år med å få det til å fungere på Windows og har nå klart å få det til å fungere på pc.

Planen er nå å slippe verktøyet onsdag 25. november, og det blir ikke gratis. Utvikleren regner med å ta mellom femti og åtti kroner for programvaren.

Kan konfigurere kontrollsystem

I en video, som du kan se i toppen av saken, viser utvikleren hvordan systemet fungerer med spillet «Infamous Second Son».

Verktøyet strømmer ikke bare spillet, men har også mulighet til å konfigurere kontrollsystemet med mus eller håndkontrollere. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3