Her spiller han «Overwatch» på Switch

Har fått Android til å kjøre på konsollen - og det betyr full støtte for en rekke spill og strømmetjenester.

18. juni 2019 14:40

(PressFire.no): Vi har dekket hackingen av Switch i en tid nå, der en rekke utviklere har forsøkt å kjøre diverse operativsystem på konsollen (inkludert Linux, Windows 10 og Android).

Nå har de fått det til – og hackede Switch-maskiner kan installere Android med full tilgang til både prosessorer og wifi. Faktisk kan konsollens prosessorer klokkes betraktelig opp, og det er full støtte for kontrollerne.

Det hele kan kjøres på grunn av en hardware-feil i de tidlige Switch-konsollene, som har blitt fikset i senere versjoner. Du må altså ha en «gammel» Switch for å få til dette.

Det betyr også at Switch kan kjøre spill som har blitt portet til Nvidia Shield (siden de har «samme» innmat), som «Half-Life 2», «Portal» og «Borderlands» – i tillegg til de fleste spill som allerede finnes til Android.

Også Nvidia Gamestream, Steam Link Android og GeForce NOW er støttet her, og videoer som viser folk spille spill som «Overwatch» og «Tomb Raider» strømmet til Switchen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3