Her skal du stryke girstanga for å tilfredsstille en homofil bil

– Hva om sex i spill var noe vi gjorde i stedet for noe vi fikk.

7. april 2015 10:45

(PressFire.no): Spilldesigner Robert Yang har spesialisert seg på å lage homoerotiske spill som han gir bort gratis. I «Succulent» styrer du en ispinne inn og ut av munnen til en mann, med tilhørende stønnelyder og en hånd godt plantet i skrittet.

I «Hurt Me Plenty» skal du daske en mann på bakenden – et spill utvikleren forklarer ble laget for å lære om hvordan BDSM-miljøer prøver «å formalisere samtykke».

Stryk girstanga 

Nå er han klar med sitt tredje erotiske spill – «Shift Stick», et gratis spill hvor du skal tilfredsstille en homofil bil.

Ifølge skaperen selv prøver serien å utvide erotikken i spill til noe mer enn bare en filmsekvens.

– Hva om sex i spill var noe vi gjorde i stedet for noe vi fikk, spør han i beskrivelsen av spillet og fortsetter:

En måte å ha sex er å se sex over alt. Sex her, sex der, sex bak treet der borte… og sex gjennom følsomme kjærtegn for å forføre homofile biler overalt.

I videoen fra det nye spillet, som du kan se i toppen av artikkelen, kommer det fram at du skal bruke musa eller en trykkfølsom plate på en bærbar pc for å stryke girspaken opp og ned.

Når temperaturen stiger og motoren maler er det på tide å skifte gir, men som videoen viser må du ikke skifte gir for fort eller hoppe over for mange gir. Da går du rett og slett for fort fram for den følsomme doningen.

Når klimaks er nådd drypper det kondens fra eksosrøret.

Sammenlignes med bok

På nettsiden Killscreendaily sammenlignes spillet med boka «Crash» fra 1973. I boka skriver J.G. Ballard om personer som tenner på bilkrasj, som skal være en metafor for det moderne menneskets forhold til teknologi.

Filmen basert på boka, som ble regissert av David Cronenberg, fikk i 1996 mye oppmerksomhet da kinosjefen i Oslo nektet å vise den.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3