Her er «Watch Dogs Legion»

Styr hvem som helst i London - også bestemor på åtti.

10. juni 2019 22:42

(PressFire.no): Ubisoft annonserte i dag formelt «Watch Dogs Legion», det tredje spillet i serien.

Historien er velkjent for de som har spilt de forrige spillene, men nå foregår moroa i London, hvor overvåkningssamfunnet har tatt overhånd og myndighetene kjører over innbyggerne.

Det er ingen hovedperson i spillet denne gangen, i stedet skal du samle sammen en motstandsbevegelse som kan knekke systemet sammen.

I videoen fikk vi se spilleren hoppe mellom en rekke figurer, og du skal kunne rekruttere enda flere rundt omkring. Hver person har forskjellige styrker og svakheter, og dør de er de vekk for alltid.

På et tidspunkt var det bestemor Helen som infiltrerte en politistasjon. Åttiåringen fikk hjelp av en drone, men leverte noen solide taser-skudd selv også. Det må nesten sees i traileren under her.

Alle cut scenes i spillet skal visstnok endre seg etter hvilke personer du har sanket inn og hvordan det har gått med de, lovte Ubisoft fra scenen.

Spillet skal komme ut 6. mars 2020 til Xbox One, PlayStation 4, pc og Stadia.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3