Her er verdens største spill

Med 14 400 kvadratkilomer å boltre seg i, setter bilspillet «FUEL» ny verdensrekord.

22. mai 2009 14:59

Med et spillområde som tilsvarer 14.400 kvadratkilometer har Guiness rekordbok godkjent «FUEL» som verdens største spill.

EN GIGANT I VENTE

- Det største spillbare området i et konsollspill er 14 400 kvadratkilometer, og finnes i FUEL (Codemasters, 2009). Området inneholder elver, ørkener, skoger, fjell og ble demonstrert på kontorene til Guiness World Records, London, UK den 20. Mai 2009, heter det i en pressemelding.

Videre er Guinness rekordbok imponert over spillets størrelse:

- Vi er imponert over teknologien FUEL inneholder, og ønsker Asobo og Codemasters velkommen inn i Guinness World Records Gamer’s Edition, sa Gaz Deaves som er sjef for spilldelen av rekordboken.

Pressemeldingen kan fortelle at størrelsen på området kan sammenlignes med hele Trinidad og Tobago og er større enn Hong Kong, Singapore, St Lucia og Isle of Man slått sammen.

Spillet er så stort at det er implementert et eget GPS-system , slik at spilleren skal kunne orientere seg lettere om det blir for mye av det gode.

«FUEL» er et åpent kjørespill satt i en postapokalyptisk verden som er herjet av global oppvarming og det som måtte følge med av naturkatastrofer.

Spillet slippes til Xbox 360, PS3 og PC 5. juni.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3