Her er «The Legend of Zelda: Breath of the Wild»

Se fersk trailer!

14. juni 2016 18:22

(PressFire.no): Nintendo har riktignok gått vekk fra sin vanlige E3-variant, og skulle hverken ha pressekonferanse eller sine vanlige

Men «Zelda» er selvfølgelig enormt i seg selv. Og denne gangen er undertittelen «Breath of the Wild».

I traileren Nintendo slapp får vi se hvordan Hyrule denne gangen er ekstremt mye større enn før, og at dette ser ut til å bli et skikkelig åpent spill.

Ikke bare er områdene enorme, men du skal nå kunne reise akkurat hvor du vil, når du vil – og bestemme innfallsvinkel selv.

I traileren klatrer Link opp fjell og store bygninger i ren «Uncharted»-stil, og ser ut til å kunne forsøke å temme hester. Du kan også plukke frukt og grønnsaker for å lage matretter – men vi vet ikke om dette er noe du gjøre.

Link selv slåss med en haug forskjellige våpen, inkludert flere typer sverd, stridsklubbe, pil-og-bue og for første gang også et spyd. I tillegg ser det ut til at du får mulighet til å ikle deg rustning.

Kan vi ane et langt større RPG-preg denne gangen? «Skyward Sword» startet dette litt allerede, med oppgraderbare skjold og plagg som måtte repareres.

En mystisk gjenstand Link drar med seg er det som ser ut som en liten stein-tablet, med magiske egenskaper. I traileren ser vi hvordan den brukes til å plukke opp store gjenstander og å mane frem steinheller du kan klatre på.

Og er det nå faktisk stemmeskuespill i serien? Voice-overen tyder litt på det.

«The Legend of Zelda: Breath of the Wild» kommer til Wii U og Nintendo NX neste år en gang. Vi tipper det blir et lanseringsspill til sistnevnte, som skal komme i mars.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3