Her er «Stardew Valley»-skaperens neste spill

Bli sjokolademaker i et hjemsøkt slott.

21. oktober 2021 22:22

(PressFire.no): «Stardew Valley»-skaper Eric Barone har avslørt sitt neste spill.

Tittelen er «Haunted Chocolatier», og følger din figur i det han eller hun flytter inn i et hjemsøkt slott og en ny by – og blir byens nye sjokolademaker.

Grafisk minner det veldig om «Stardew Valley», men her bor du i en større by. Du skal også kunne sette ut i verdenen for å sanke ressurser, kokkelere egne sjokoladetyper og så sette opp en butikk.

«Haunted»-delen kommer fra at du har spøkelser som hjelper til med å drive butikken.

Men selvfølgelig er det mye mer enn bare dette – i traileren ser vi en mengde mennesker man kan snakke med, gaver som kan gis og forhold som kan startes.

https://www.youtube.com/watch?v=kJy7LF789lo

– Jeg har hatt det gøy med å jobbe på dette spillet. Det er så mange muligheter, skriver Barone.

– Med «Stardew Valley» følte jeg meg noe holdt tilbake, fordi jeg jobbet innenfor en fastsatt tradisjon. Jeg har ikke noe mot det, men det har alltid vært en del av meg som har lyst til å gå utenfor rammene.

Tidligere har det blitt sagt at Barones nye spill skulle bli satt til samme univers som «Stardew Valley», men om de to spillene henger sammen på et vis er ukjent.

Spillet er langt fra utgivelsen enda, forklarer utvikleren. Selv om videoen ser ut til å være et spill som nesten er ferdig, håper han at han

– Så langt har jeg jobbet på «kjøttet og potetene». Men det som virkelig får et spill til å føles levende er krydderet og sausen. Og jeg har ikke kommet til sausen enda.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3