Her er spilltrailerne fra Gamescom du burde se

Én ga oss hakeslepp.

15. august 2014 16:36

(PressFire.no): I anledning verdens største spillmesse, Gamescom, har det både blitt kunngjort nye spill så vel som vi har fått se nye versjoner av spill vi kjente til.

Her er noen av trailerne og videoene vi mener man burde få med seg.

«WiLD» - «Rayman»- og «Beyond Good & Evil»-skaperens nye indie-spill var kanskje den mest imponerende videoen fra årets Gamescom. Skal ha områder på størrelsen med Europa. Fantastisk flott grafikk og spennende konsept.

«Below» - Roguelike-spill vi har hatt øynene på en god stund. Fantastisk visuell stil og stemning. 

«The Tomorrow Children» - Vi lytter alltid når Q Games kunngjør nye spill. «PixelJunk Monsters» er en PressFire-favoritt. Dette nye spillet ser fullstendig galskap ut, på alle de rette måtene.

«Quantum Break» - Dette spillet fra de finske «Max Payne»- og «Alan Wake»-skaperne skal knyttes opp mot en tv-serie, og har en spennende mekanikk hvor man stopper tiden etter ønske.

«Until Dawn» - Spillet som opprinnelig ble kunngjort for PlayStation 3 gjenoppstår på PlayStation 4 – i ny drakt, nytt manus, nytt perspektiv og nytt kontrollsystem. Valgene du tar får konsekvenser for historien og rollene. Det loves hundrevis av veier i historien.

«Alienation» - Finske Housemarque fikk mye oppmerksomhet med glimrende «Resogun» til PS4, og kommer her med noe som ligner på «Dead Nation», men hvor zombier er byttet ut med aliens. Ser intenst ut!

«Hellblade» - Det nye og første indie-spillet til utviklerne av «Heavenly Sword», «Enslaved» og «DMC: Devil May Cry». Vi synes vi drar litt kjensel på Nariko fra «Heavenly Sword» i denne videoen, men det kan være tilfeldig.

«Ghost of a Tale» - Indie-spill som dukka opp i en kavalkade under Microsofts pressekonferanse. Vi bare synes denne musa er så søt at man må se den om igjen. Skikkelig fin grafikk, da.

«Tearaway Unfolded» - Dette er egentlig PlayStation 4-versjonen av det særdeles oversette Vita-spillet «Tearaway» fra «Little Big Planet»-folka, som er et av fjorårets aller beste spill.

«Warlords of Draenor» - Utvidelsen til «World of Warcraft» fikk endelig dato denne uka, og det ble feiret med å legge ut åpningsfilmen. Blizzard kan dette, og denne videoen minner oss på at Danko Jones er i gang med filmen basert på «World of Warcraft».

«Bloodborne» - Ultramørkt spill fra mannen bak «Dark Souls» med et grafisk uttrykk som kunne vært laget av en Tim Burton uten humor eller glimt i øyet.  

«Middle-Earth: Shadow of Mordor» - Hvis «Assassin’s Creed» hadde handling fra Tolkiens univers. Det sagt – det ser jo ambisiøst ut. Vår mann, Herr Rambøl, lot seg imponere da han fikk se det i mai. Lages av folka bak «FEAR»-serien, hvis det er gode skussmål?

«Rime» - Spillet som ser ut som en krysning av «ICO» og «The Legend of Zelda: Wind Waker» – av de rette grunnene. Lages av Tequila Works og er et ganske solid steinkast fra deres forrige spill, «Deadlight».

«Silent Hills» - Årets pr-påfunn fra Hideo Kojima kom fra en gratis spillbar teaser på PlayStation 4. Spillerne visste ikke at de spilte en smakebit av et nytt «Silent Hill»-spill fra Hideo Kojima og Guillermo Del Toro kalt «Silent Hills».

«ScreamRide» - Vi skjønte ikke så mye av denne traileren, men det kommer fra David Brabens studio Frontier. Dette er studioet som har stått bak «Rollercoaster Tycoon», «LostWinds» og kommende «Elite Dangerous».

«Assassin’s Creed Unity» - Her er elleve minutter med spill fra den franske revolusjonen – tolket av «Assassin’s Creed».

«Battlefield: Hardline» - Tidligere har vi bare fått se og prøve flerspillerdelen av dette nye samarbeidsprosjektet med Visceral Games, men her er videoen som viser hva vi kan forvente av enspillerdelen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3