Her er spillet som slår sammen to forskjellige sjangre hver gang du spiller

«SuperMash» tar konseptet sjangerhopping til nye høyder.

10. desember 2019 20:39

(PressFire.no): «Hva om et spill kan lage et spill» er spørsmålet utviklerne i Digital Continue har stilt seg – og lagd et helt konsept rundt det.

I «SuperMash» får du nemlig servert en sjanger-sammensveising som er tilfeldig for hver ny runde du tar. Spillet smelter sammen to sjangere som du velger selv, og resultatene ser rimelig snedige ut.

Blant de klassiske sjangrene du kan velge (som vi ser i traileren) finner vi plattformspill, action-eventyr, sniking, JRPG, metroidvania og shoot-em-up – og flere er sikkert med.

Etter hvert som du spiller, låser du opp såkalte utviklerkort som lar deg endre reglene i spillene som dannes ytterligere, inkludert det å starte med en flammekaster, eller ha flere trær og lavapøler rundt om.

Spillet er ute på pc i dag via Epic Game Store, mens konsollversjonen til Switch, PS4 og Xbox One kommer i mai neste år.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3