Her er «planking»-spillet

Vil ufarliggjøre livsfarlig trend.

24. mai 2011 14:30

Dagbladet har tidligere skrevet om den nye trenden kalt «planking» hvor man skal legge seg flat på uvanlige steder og ta bilder av det – i ekstremvarianten oppsøker man også livsfarlige steder.

Nylig mistet 20 år gamle Action Beale livet da han ramlet ned syv etasjer i Australia, som også er landet hvor aktiviteten først startet. I hjemlandet skal det nå være over 100.000 som driver med den nye trenden, mens det i Norge skal være rundt 900 medlemmer av Planking Norway.

Men nå slipper et australsk firma et plankingspill, og oppfordre folk til å heller utføre planking i trygge omgivelser:

- I Australia har vi de siste ukene vært uheldige når det kommer til planking, men nå sier vi «aldri mer!». Nå kan alle planke i trygghet på PC-en, står det i pressemeldingen fra N3V Games.

I spillet skal du legge deg flat på strategiske steder, hvor du får poeng basert på hvor vanskelig stedet ligger til. Det er også meningen du skal hoppe fra det ene til det andre stedet for å oppnå høyere poengsum - gjerne med en salto. Ramler du ned på bakken mister du alle poengene.

Foreløpig er spillet i nettleseren på denne nettsiden, men utvikleren skriver på nettsiden at spillet er på vei til både Apple- og Android-plattfomer.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3