Her er nye Dust 2

Valve har endelig pusset opp det legendariske «Counter-Strike»-kartet.

11. oktober 2017 11:06

(PressFire.no): I februar i år ble det legendariske «Counter-Strike»-kartet Dust_2 tatt ut av rotasjon i «CS:GO» - for å pusses opp, skulle vi tro ryktene.

Og ryktene stemte. I natt kom det en oppdatering til spillets testklient, hvor det «nye» kartet er lagt til og spillbart.

Det er derimot ikke det ferdige kartet. Valve har heller valgt å åpne opp for feedback fra spillerne selv, blant annet for å kunne luke vekk bugs.

For eksempel har spillerne allerede funnet ut at du kan skyte gjennom taket i CT-spawn – uten at det kan skytes tilbake. Det er en viktig tilbakemelding, vil vi tro.

Selve banen har fått en visuell overhaling i bedre teksturer og litt mer «krydder» her og der, for eksempel har terrorist-modellene blitt byttet ut. Men i stor grad er ikke banen endret så fryktelig mye.

Et par trapper er lagt til, for eksempel på mid, og bakken virker å være gjort litt mer ujevn (for å gjøre granatkasting litt vanskeligere?).

Noen bokser og bilvrak er flyttet litt på, og de forbaska takrenne-rørene som blokkerte kikkingen rundt hjørnet fra cat-trappene til A er fjernet.

Andre endringer inkluderer høyere dører, ingen Xbox-hopping og kassa på rampa i A (mot Long A) er blitt gjort smalere.

Men sånn ellers er det meste beholdt. Du kan lese mer om de største endringene her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3